Vila Tei Central

199 900 EURO
Vânzare
Tip de proprietate: Case
Suprafata (M 2)
140
Camere
4
Dormitoare
3
Bai
2

Spaţiul

 • Dimensiuni teren: 300 M 2
 • An construire: 2020

Facilităţi

 • Aer conditionat
 • Apa
 • Balcon
 • Canalizare
 • Centrala proprie
 • Curte interioara
 • Electricitate
 • Interfon
 • Internet

Descriere

Dorim să vă facem cunoscută oferta de vânzare a imobilului nou construit în zona centrala a Galațiului, mai exact între parcul Rizer și Gradina Publică.

Având o suprafață utilă de 140 mp și o amprenta la sol de 85 m, vila este construită în regim de înălțime P+1 unde veți găsi următoarea configurație: la parter intrarea cu terasa aferentă, bucătăria, holul cu casa scării, livingul cu ieșire in curtea din spate, baia cu duș și debaraua/spațiul de depozitare;  la etaj sunt 3 dormitoare spațioase, baia cu cadă, dressing și holul de unde se face ieșirea în balcon. Accesul către pod se face cu ajutorul unei scări rabatabile, acesta beneficiind de aerisire cu geam, fiind foarte bine izolat.

Construcția a început anul trecut, cu demolarea imobilului vechi existent și nivelarea terenului în suprafață de 300 mp. După acest proces a urmat excavarea terenului și pregătirea acestuia( strat de pietriș, folie anticondens și membrană de fundație) pentru a se putea turna șapa de egalizare. Turnarea tălpilor și a elevației a fost următoarea etapa, după care întreaga structură, fundație, a fost umplută cu pământ galben bătătorit mecanic. A urmat din nou întinderea unei folii anticondens și turnarea plăcii cotei 0, bineînțeles după ce a fost făcută toată instalația sanitară și racordurile la apa rece.

Menționăm faptul că pereții atât exteriori cât și interiori sunt din cărămidă porotherm, cu stâlpi și placă turnată între etaje din beton armat  B350.

Acoperișul de culoare gri antracit, cu o garanție acordată de producător de 35 ani, a fost montat în primele luni ale acestui an, după care a urmat efectuarea instalațiilor sanitare și termice, încălzirea făcându-se prin pardoseală cu materiale de înaltă calitate, și montarea kiturilor Geberit în pereți. După aceasta fază întreaga structură a fost tencuită atât la interior cât și la exterior. A urmat montarea tâmplăriei din pvc Salamander cu 6 camere împreună cu feroneria Maco cu toate punctele de închidere antiefracție, de înaltă calitate, fabricată 100% în Austria și a sticlei în trei straturi Saint-Gobain.

În momentul de față casa este finalizată în proporție de 80-85%, se lucrează la interior unde a fost aplicată șapa mecanizată specială pentru încălzirea prin pardoseală, s-a montat plasa din fibră de sticla și 2 straturi de glet, urmând al treilea pentru finisaj, cele două băi au fost îmbrăcate în gresie și faianță, la geamuri s-au aplicat glafurile din granit. Întreaga casă va fi echipată cu uși din lemn stratificat furnizate de Porta Doors.

Finalizarea lucrărilor va fi in jurul datei de 15 August.

În această descriere am reușit să subliniem doar câteva dintre detaliile care vor face din această construcție una dintre cele mai frumoase case din orașul nostru, pentru restul surprizelor plăcute și pentru a putea vedea imagini din timpul execuției lucrărilor vă așteptăm să ne contactați.

Contacteaza agentul