Apartament 2 camere cu suprafata de 63 mp Port

49 500 EURO /comision agentie 1%
Tip de proprietate: Apartamente
Suprafata (M 2)
63
Camere
2
Dormitoare
2
Bai
1

Spaţiul

  • An construire: 1981

Facilităţi

  • Centrala proprie

Descriere

Bucură-te de șansa de a-ți achiziționa un apartament cu 2 camere, decomandat și cu o suprafață generoasă de 63 mp!
Situat pe strada Portului, în imediata vecinătate a prestigiosului Palat al Navigației și cu acces ușor către frumoasa Faleză a Dunării, acest apartament te va cuceri cu siguranță.
Aflat la etajul 4 al unui bloc rezidențial construit în 1981, hidroizolația este excelentă, astfel că nu trebuie să-ți faci nicio grijă în acest sens. Centrala termica noua(sigilata), plus proiect si instalatie de gaz existenta. De asemenea, apartamentul urmează să fie inclus în programul european de reabilitare termică a clădirilor în viitorul apropiat. Astfel, vei beneficia de o fațadă complet izolată și de o înlocuire a suprafeței vitrate, transformând acest apartament într-un loc modern și confortabil.
Deși interiorul necesită renovare completă, ai ocazia de a transforma acest apartament în căminul visurilor tale, personalizând fiecare detaliu în conformitate cu gusturile și preferințele tale.
Zona în care este amplasat acest apartament iti ofera numeroase locuri de promenadă, magazine și acces ușor la mijloacele de transport. Vei avea tot ce îți dorești la îndemână, pentru o viață comodă și plină de facilități.
Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va rog sa ma contactati telefonic.

Contacteaza agentul